01 Mart 2010




RED SONJA MERAKLA BEKLENİYOR!...


2009'da vizyona gireceği müjdelenen yeni Red Sonja filmi, afişleriyle büyük heyecan uyandırmıştı. Quentin Tarantino'nun Death Proof'unda ve Robert Rodriguez'in Planet Terror'ünde rol alarak dikkatleri üzerine çeken Rose McGowan'ın vahşi, seksi ve tehlikeli pozlarıyla insanı çarpan bu afişler, Rodriguez'le evlenen McGowan'ın muhteşem bir kılıçlı şeytan olacağını, şuh görüntüsünün barbarlık çağıyla mükemmelen harmanlanacağını haykırıyordu adeta... İki afişten ilki yukarıdaki; diğerini ise buradan görebilirsiniz.

Eh, McGowan'ın bir zamanlar Marilyn Manson ile nişanlı olduğunu düşünürsek, fantastik ve aykırı ortamlara hayli antrenmanlı olduğu su götürmez!

Filmin yönetmeni, Douglas Aarniokoski olacak... Gelin görün ki, Robert Rodriguez bu proje için hâlâ gerekli parayı ve koşulları bir araya getiremedi. Üstelik, başrole layık gördüğü sevgilisi dışında filmde kimin rol alacağı da belli değil... Fakat kameranın önünde ve arkasında yaşamaktan hoşlanan çift filme kaplten inanıyor olsalar gerek ki, bu kez vizyon tarihini 2010 içinde müjdeleyen yeni bir afiş söz konusu. Yeni Red Sonja afişini görmek için buraya tıklayın!

Rose McGowan'ın tehlikeli güzelliğini şu sıralar E2 ekranlarında yayınlanan Nip Tuck bölümlerinde izliyoruz. Ve izledikçe de, bu kızıl afişlere bakarak, McGowan'ın kan-büyü-kılıç bileşimi serenatlara ne vakit dalacağını merak ediyoruz...

0 yorum: