15 Mart 2010


RAD KİTAPLARI İNKILÂP'LARDA!

Çizgi romanlara ulaşma sorunu çeken sorunlu okurlar için Rodeo'dan bir haber. Aynen alıyoruz:

"İlk RAD kitabı olan Eksi Seksen'in çıktığı sırada, İnkılâp mağazalarına özel bir problemden ötürü RAD kitaplarımızın bu satış noktalarında sergilenemediğini duyurmuştuk. Zombistan'la ilgili olarak da aynı sorun devam etmişti. Ancak geçtiğimiz hafta içinde problem giderildi ve bugün itibarıyla ilk iki kitabı çıkmış olan Rodeo Albümler Dizisi ile birlikte Ken Parker'ın 38, 39, 40, 41 numaralı (daha önce İnkılâp'lara ulaşmamış olan) kitapları da dağıtıldı.

RAD kitaplarını ve yakın tarihli Ken Parker'ları artık rahatlıkla bulabileceğiniz İnkılâp kitabevlerinin listesine göz atmak için tıklayın!

Bütün yayınlarımızı internet üzerinden indirimli olarak ve rahatça temin etmenizin mümkün olduğunu hatırlatır, eksiklerini bu şekilde veya telefon siparişiyle gidermek isteyen tüm okurlarımıza Kertenpelex.com'u öneririz."

Evet, Kertenpelex.com'u biz de öneririz, denemişliğimiz var, hızına şaşırmışlığımız var... Güzel tabii, ne kadar çok yerde çizgi roman olursa o kadar iyi... O kadar çok insan bakıyor, karıştırıyor, hatta alan bile oluyor...

0 yorum: