18 Aralık 2010


ZOMBIE BOMB'da Türk Çizgi Romancılar!

Rodeostrip.com'un haberinden hareketle aktarıyoruz:

Studio Rodeo'dan Yalçın Didman ve Murat Mıhçıoğlu'nun da yer aldığı geniş bir ekibin çalışmalarını içeren ZOMBIE BOMB 4: DARK DAZE Amerika'da satışa çıktı. Yayına özel sayfa burada. Marvel, Image, Heavy Metal, Nike ve Sony gibi firmalardan tanınan isimler arasında, Studio Rodeo isimleri de dikkat çekiyor.

İki kapak seçeneği içinde daha güzel olan, en azından bizce, Adam Miller'ın imzasını taşıyan "A Solemn Stare". O yüzden haberi onunla veriyoruz. Yayıncının sitesinde yer alan örnek sayfalardan biri, Two Men One Revenge'in açılış sayfası. Aynı öykü, Studio Rodeo Çizgi Roman Yıllığı 2011'de Türkçe olarak yer almakta. ZB'deki öykülerin yakın tarihte farklı formatlarda da yayınlanacağı ve ilk baskıları içeren mevcut kapakların özel edisyon olduğu sitede ayrıca belirtilmiş.

Studio Rodeo'daki dostlarımıza başarılarının devamını dilerken, internetten almak isteyebilecekler için de yine yukarıdaki linkten sipariş verebileceklerini haber edelim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kapak çok güzel.kitapta türkler olması daha da güzel.daha da artar umuyorum bu tip işler.çizgiroman şöyle silkinsin bir memlekette.zannediyorum yıllıktaki öbür zombi hikayeleri de bu seride çıkacak?ergün gündüzün çizgileriyle olanı en sevmiştim.

mete girgin