06 Eylül 2006



Dylan Dog #19, her ikisi de Claudio Chiaverotti tarafından yazılmış, son derece etkileyici ve şaşırtıcı maceraları buluşturuyor.
Giovanni Freghieri'nin çizdiği Cinnet, gerçek güzelliğin anlamını ve bedelini sorgulatacak, enfes bir gerilim...Karanlık ve Goblin gibi maceralardan tanıdığımız Pietro Dall'Agnol ise, Seth'in Çocukları isimli tarikatın marifetlerini çarpıcı bir görsellikle yorumluyor. Mumya adlı ikinci macerada Dylan'ın kapısını kim çalacak dersiniz? Bir çizgi roman yazarı! Üstelik, tam da kahramanımızı kendine âşık edecek türden, 'saçı uzun, hayal gücü geniş' bir çizgi roman yazarı...
Dylan Dog #19, Remzi, İnkılâp ve Dost kitabevlerinde; çizgi roman dükkanlarında...

Ken Parker Altın Seri'nin yeni kitabı da çıktı: Kahramanımız, Giancarlo Berardi'nin yazıp Giorgio Trevisan'ın çizdiği Sihirbaz ve Ailesi'nde yeni arkadaşlar kazanırken, elbette ki başını belaya da sokacak... Harry Potter kadar değil belki ama, göreceksiniz ki Ken de sihirden anlıyor ;)

Bu iki seriyle henüz tanışmamış olan (veya eksikleri bulunan) okurlarımıza hatırlatalım: Seçme kitapları indirimli fiyatla sunan Rodeo Çizgi Roman Paketi gazete bayilerinde sizi bekliyor!

0 yorum: